Bedrukte Disposables

Geschreven door Joep de Laat

Meer weten over bedrukte disposables? Dan ben je hier bij ons aan het juiste adres. Bij HorecaSourcing maken we diverse bedrukte disposables voor horecazaken, food- en bezorgdiensten, evenementenorganisaties en retailers.

Vraag advies

Sterkere branding d.m.v. Bedrukte disposables

Tover jouw verpakkingen om tot een marketingtool die ervoor zorgt dat je omzet stijgt. Mooie verpakkingen, merchandise, tafeldecoratie met jouw logo of bedrukking helpen jouw branding te optimaliseren. Verbeter de brand experience van zowel klanten die een bezoek brengen aan jouw zaak, evenals aan de klanten die ervoor kiezen om hun bestelling te laten bezorgen.

Breed assortiment

Wij bieden een breed assortiment aan bedrukbare disposables. Van snackbakjes tot aan verfrissingsdoekjes. Een kijkje nemen in onze product catalogus? Vraag hier gratis onze product catalogus op.

Duurzaamheid

Kies je voor Horecasourcing, dan kies je voor duurzaamheid. Onze verpakkingen zijn voornamelijk geproduceerd met recyclebare of natuurlijk afbreekbare materialen. Daarnaast is ons inkoopproces evidence based gecertificeerd door Ecovadis en zijn wij partner van MVO Nederland.

Lage minimale afnames

Bedrukte disposables moeten toegankelijk zijn voor iedere horecazaak, groot of klein. Wij willen iedere horecazaak de mogelijkheid bieden om zijn branding te versterken door middel van bedrukte disposables en merchandise.

Artikel delen:

Samen sparren?

Vul het formulier in op de contactpagina en we nemen telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken.